Final Information (Pre-7)

① Time Schedule

Time	Contents
13:00-13:05 (5min.)	Opening Remark, Workshop guidance
13:05-13:25 (20min.)	Mini-lecture "Challenges & supports for immigrants in Japan"
13:25-13:45 (20min.)	Groupwork(1)
13:45-13:55(10min.)	Sharing(1)
13:55-14:10 (15min.)	Introduction of Occupational Therapy Framework for
	Immigrants 2.0
14:10-14:40 (30min.)	Groupwork2
14:40-14:55 (15min.)	Sharing2
14:55-15:00 (5min.)	Closing

② Introduction of the Contents

This workshop consists of 2 sections.

In the 1st section, following the mini-lecture of "Challenges & supports for immigrants in Japan", participants will share situation of occupational therapy for immigrants in each country by groupwork.

Then, in the 2nd section, after introducing "Occupational Therapy Framework for Immigrants 2.0", we have group discussion to improve the Framework.

Totally, we explore how occupational therapy should be for immigrants through this workshop.

③ Items

Just bring yourself